شرح
هلند ما را یاد آمستردام، معماری زیبای ساختمان ها ، کانال ها آب، گل های لاله، آسیاب های بادی، دوچرخه سواری و … می اندازد. کشور هلند با جاذبه های طبیعی و تاریخی بیشمارش در لیست پربازدیدترین کشورهای دنیا قرار دارد.
درباره هلند
هلند در شمال غربی اروپا قرار دارد و با کشورهایی مثل آلمان، بلژیک همسایه است. این کشور ۱۶ میلیون جمعیت دارد و زمانی یکی از قدرت های دریانوردی بوده است. هلند از مدرن ترین کشورهای اروپایی است و میراث فرهنگی ارزشمندی دارد.
آب و هوای هلند
این کشور تابستان هایی گرم و زمستان هایی خنک دارد و مقدار طوبت هوا در آن معمولا بالاست. بادهایی که از سمت جنوب غربی وارد این کشور می شود باعث شده که آب و هوایی معتدل داشته باشد.
اطلاعات کلی درباره هلند
زبان: زبان ملی این کشور زبان هلندی است.
فرودگاه: فرودگاه اسخیپول در ۹ کیلومتری جنوب غربی آمستردام قرار دارد و از شلوغ ترین فرودگاه های دنیاست. این فرودگاه نهمین فرودگاه بزرگ جهان است و در سال های اخیر در لیست سه فرودگاه برتر جهان بوده است. از دیگر فرودگاه های بین المللی این کشور فرودگاه آیندهوون، خرونینگن و … می باشد.
واحد پول: قبل از اینکه واحد پول این کشور به یورو تبدیل شود، واحد آن فلورن یا گیلدر هلندی بود.
شهرهای مهم هلند
آمستردام: پایتخت هلند است که با معماری جذاب، کانال های آب دوست داشتنی و موزه های خود گردشگران زیادی دارد.
آرنهم: شهری در شرق هلند است که دو رودخانه بزرگ دارد که باعث توسعه این شهر شده است. این شهر پر از محله های قدیمی و قصرهای زیباست و در آن رویدادهای فرهنگی زیادی برگزار می شود.
دلفت: شهری در استان هلند جنوبی است که سرامیک های آبی و سفید آن در جهان معروف است.
خرونینگن: شهری در شمال هلند است که با داشتن دانشگاهی معروف دانشجویان زیادی در آن زندگی می کنند. این شهر فضایی آرامش بخش و شب هایی پر هیاهو دارد.
هزینه های معمول در هلند
هزینه محل اقامت: در این کشور اگر بخواهید شبی را در هاستل بگذرانید باید بین ۱۵ تا ۳۰ یوروهزینه کنید، اما در شهرهای بزرگ مثل آمستردام این هزینه گاهی به ۴۵ یورو هم می رسد. برای ماندن در هتل های ارزان قیمت هم هزینه کرایه بین ۵۰ تا ۶۰ یورو است.
هزینه غذا: اگر بخواهید از سوپرمارکت ها فست فورهای آمده بخرید باید حدود ۱۰ یورو پرداخت کنید. هزینه یک وعده غذا در رستوران ها بین ۱۵ تا ۲۵ یورو است و با ۴۰ تا ۵۰ یورو هم می توانید یک هفته مواد غذایی اولیه خود را بخرید.
هزینه حمل و نقل: اگر بخواهید در سفرهای بین شهری از قطار استفاده کنید هزینه بلیط بین ۱۲ تا ۳۰ یورو است. برای سفرهای درون شهری با اتوبوس و قطار هم می توانید با پرداخت حدود ۳ یورو بلیط تک سفره بخرید. معمولا در شهرهای هلند مردم برای رفت و آمد از دوچرخه استفاده می کنند.
جاذبه های هلند
پارک ملی هوخه ویلوه (Hoge Veluwe) : بزرگ ترین پارک ملی هلند است که با قدم زدن در آن می توانید چشم اندازهای زیبایی از طبیعت ببینید. در طبیعت آرام این پارک دوچرخه ای کرایه کرده و به تماشای گوزن ها، گرازها و دیگر حیوانات زیبای این محل بروید و غرق در طبیعت بکر آن شوید.
منطقه یوردان در آمستردام (Jordaan) : اگر دوست دارید در محله ای در آمستردام گردش کنید که پر از بوتیک، فروشگاه، کافه های دنج و خانه های رنگارنگ و زیبا باشد به محله یوردان بروید.
باغ های کوکنهوف (keukenhof gardens):هلند به لاله های رنگارنگ و زیبا معروف است. باغ کوکنهوف پر از گل های خوشبو و باطراوت است که به صورتی زیبا کاشته شده اند، می توانید در کنار این گل ها عکس هایی رویایی بیندازید. این باغ، بزرگ ترین باغ گل اروپا و مثل بهشت روی زمین است.
شهر لیدن (Leiden): شهری کوچک در نزدیکی آمستردام است که با فضای سنتی و کانال های آب خود زیبایی خیره کننده ای دارد. می توانید در این شهر در کنار آبراه ها قدم بزنید و ساختمان هایی را ببینید که معماری زیبایی دارند.
غذای ها و خوراکی های مهم هلند
پنیر: هلند به داشتن پنیرهای متنوع و خوشمزه معروف است به طوری که خیلی از پنیرهای معروف دنیا برای اولین بار در این شهر تهیه شدند. در گوشه کنار شهرهای این کشور مغازه هایی را می بینید که انواع پنیرها را می فروشند.
وافل استروپ: دسر و شیرینی معروف هلندی است که در تهیه آن در بین دو خمیر نازک، شربت کارامل پر می شود.
کیبلینگ: از غذاهایی است که در هنگام میان وعده خورده می شود.این غذا در واقع تکه های کوچک ماهی است که در روغن سرخ شده و با سس سفید خورده می شود.
استامپ پای: از غذاهای سنتی هلند است که در آن سیب زمینی پخته را با انواع سبزیجات مخلوط می کنند و معمولا همراه سبزیجات سوسیس هم استفاده می شود.
شرح
اطلاعات کلی از سفارت هلند
برای سفر به هلند باید ویزای هنلد را داشته باشید.
آدرس سفارت هلند در ایران: تهران، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، شماره ۶۰.
تلفن: ۲۳۶۶۰۰۰۰
فکس: ۲۳۶۶۰۱۹۰
ساعت کاری: ساعت کاری سفارت هلند برای خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعدارطهر و روزهای پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱:۳۰ بعدازظهر است. اما این سفارت، در ۲۴ ساعت شبانه روز و در تمام روزهای هفته به صورت تلفنی پاسخگویی می کند.
چگونه می توان وقت سفارت هلند گرفت؟
برای اینکه بتوانید وقت سفارت بگیرید و یا هر کاری که از طریق سفارت باید انجام شود، باید از طریق آنلاین و با فرستادن ایمیلی به آدرسی که خود سفارت تعیین کرده است، اقدام کنید. دقت کنید که حتما ایمیل تان باید به زبان انگلیسی باشد و به ایمیل هایی که به زبان فارسی باشد، جواب داده نمی شود.
مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند
بعد از اینکه ایملی فرستادید و از سفارت وقت گرفتید، در روزی که سفارت برای شما تعیین می کند باید به سفارت هلند رفته و مدارکی که در پایین گفته می شود را حتما همراهتان داشته باشید. دقت کنید که مدارکی که مورد نیاز است و در پایین هم به آن ها اشاره شده است، نیازی به تایید دادگستری ندارند.
- پاسپورتی که حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود اعتبار داشته باشد و حداقل هم ۲ صفحه ی خالی داشته باشد.
- عکس پرسنلی با سایز ۳۵ در ۴۵ میلی متر. این عکس باید رنگی با زمینه ی سفید و به صورت تمام رخ باشد.
- ارائه ی شناسنامه، کپی های شنسانامه و ترجمه ی شناسنامه.
- یک کپی از تمام ویزایی هایی که قبلا اخذ کرده اید (در صورت وجود)
- شما باید بتوانید ثابت کنید که فقط دارید به قصد تفریح و گشت و گذار وارد خاک هلند می شوید و بعد از تمام شدن مدت مقرر، به کشور برمی گردید و برای اثبات آن لازم است تا مدارکی را ارائه دهید که شامل: مدرکی که نشان دهد شما در هتل اقامت دارید، مدرکی که مدت زمان سفرتان را نشان دهد، گواهی حساب بانکی که مهر و امضا شده توسط بانک باشد که این گواهی ها شامل حساب های جاری برای ۳ ماه اخیر برای نشان دادن گردش حساب و سپرده های بانکی اس که گردش حساب باید به زبان انگلیسی باشد. البته در صورت نداشتن گردش حساب می توان گواهی ای ارائه داد که فقط نشان دهنده ی موجودی باشد.
- اصل و ترجمه ی سند مالکیت با تائیدیه ی دادگستری
- ارائه ی اصل و همچین ترجمه ای از مدارک شغلی که برای مشاغل مختلف متفاوت است. مثلا پزشکان لازم است تا پروانه ی مطب، پروانه ی دائم پزشکی و یا کارت نظام پزشکی شان را ارائه دهند.
برای وکیلان، ارائه ی پروانه وکالت کافیست.
افرادی که دارای شغل های دولتی هستند باید آخرین فیش حقوقی، حکم کارگزینی و نامه ای را ارائه بدهند که نشان دهنده ی میزان حقوق دریافتی، مدت زمان اشتغال، مدت زمان مرخصی و لیستی از بیمه شان باشد.
افرادی که دارای شغل های غیر دولتی هستند باید در شرکتی که کار می کنند، حتما گواهی اشتغال به کار را بگیرند و ارائه بدهند و به جز این مدرک، ارائه ی رزونامه رسمی این شرکت هم لازم است.
برای افرادی که بازنشسته هستند، ارائه ی حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی لازم است.
اگر برای خودتان کار می کنید و اصطلاحا خویش فرما هستید، حتما لازم است تا جواز کسب و یا آگهی تاسیس را ارائه بدهید، به طور کلی چیزی که نشان دهنده ی این موضوع باشد و خویش فرماییتان را ثابت کند.
داشن آموزان و دانشجویان باید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه بدهند.
- گواهی سلامت پزشکی
- ارائه ی پر شده ی فرم های درخواست ویزا
هزینه ویزای آلمان
هزینه ی این ویزا برای افراد مختلف به قرار زیر است:
کودکان پایین ۶ سال: رایگان
کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو
بزرگسالان: ۶۰ یورو