- صفحه نخست
- اماکن
- اقامتگاه ها
- هتل4 ستاره
- Park Dedeman Levent hotel
هتل پارک ددمان لونت
Park Dedeman Levent hotelامکانات اقامتگاه
قوانین اقامتگاه
فاصله هتل تا مکان های مهم شهر
- مرکز خرید کانیون: ۱۵۶m
- اوزدلیک پارک استانبول: ۱۸۳m
- مرکز خرید متروسیتی: ۳۵۶m
- برج ساپفایر استانبول: ۸۳۹m
- مسجد ایا صوفیه: ۸٫۳km
- تنگه بسفر: ۶٫۸km
- فرودگاه آتاترک: ۲۰٫۲km
- فرودگاه استانبول: ۳۰٫۲km
شرح
هتل پارک ددمان لونت استانبول یک هتل 4 ستاره است که در و محله لونت استانبول به عنوان یکی از اصلی ترین مناطق تجاری استانبول واقع شده است. هتل پارک ددمان لونت استانبول در نزدیکی مراکز خرید متعددی واقع شده است که از جمله آن ها می توان به مرکز خرید متروسیتی استانبول مرکز خرید کانیون استانبول اشاره کرد. هتل پارک ددمان لونت استانبول با مرکز خرید سفیر استانبول به اندازه 11 دقیقه پیاده روی، با مرکز خرید کانیون استانبول به اندازه 3 دقیقه پیاده روی و با مرکز خرید متروسیتی استانبول به اندازه 5 دقیقه پیاده روی فاصله دارد. ضمنا هتل پارک ددمان لونت استانبول با ماشین با فرودگاه استانبول حدود 31 دقیقه و با فرودگاه صبیحه گوکچن استانبول حدود 42 دقیقه فاصله دارد.
در هتل پارک ددمان لونت استانبول یک رستوران وجود دارد که مهمانان می توانند برای خوردن غذا به آن مراجعه کنند. امکان دسترسی به وای فای رایگان در هتل پارک ددمان لونت استانبول برای مهمانان مهیا شده است. خدمات خشکشویی و اتوکشی به مهمانان هتل پارک ددمان لونت استانبول آفر داده می شود. امکان استفاده از خدمات ترانسفر فرودگاه نیز برای مهمانان هتل پارک ددمان لونت استانبول وجود دارد. یک باشگاه ورزشی در هتل پارک ددمان لونت استانبول وجود دارد که مهمانان می توانند تمرینات ورزشی روزانه خودشان را در آن انجام دهند. یک دستگاه خودپرداز و 3 اتاق جلسه و کنفرانس نیز در هتل پارک ددمان لونت استانبول تعبیه شده است.
د هتل پارک ددمان لونت استانبول 232 اتاق برای اقامت مهمانان در نظر گرفته شده است. اتاق های هتل پارک ددمان لونت استانبول دارای سیستم تهویه مطبوع، تلویزوین ال سی دی، تلفن، گاوصدوق، اتو و میز هستند. بعضی از اتاق های هتل پارک ددمان لونت استانبول دارای دستگاه اسپرسو ساز نیز هستند. هر کدام از اتاق های هتل پارک ددمان لونت استانبول یک حمام شخصی با امکاناتی مثل وسایل بهداشتی رایگان و سشوار هستند.
اقامت در هتل پارک ددمان لونت استانبول مناسب آن دسته از توریستانی است که قصد رزرو یک هتل 4 ستاره در نزدیکی مراکز خرید استانبول را دارند.
مرکز خرید کانیون و ایستینیه پارک تنها 4.8 کیلومتر و ایستگاه مترو لونت 50 متر با هتل پارک ددمان لونت استانبول فاصله دارند. نزدیکترین فرودگاه به هتل پارک ددمان لونت، فرودگاه آتاتورک، در 24 کیلومتری هتل قرار دارد.