- صفحه نخست
- اماکن
- اقامتگاه ها
- هتل 5 ستاره
- NoxInn Club Hotel
هتل نوکس این کلاب
NoxInn Club Hotelامکانات اقامتگاه
قوانین اقامتگاه
شرح
هتل نوکس این کلاب آلانیا یک هتل 5 ستاره است که در محله کوناکلی آلانیا واقع شده است. هتل نوکس این کلاب آلانیا با کاروانسرای ساراپسا به اندازه 33 دقیقه پیاده روی، با میدان برج ساعت کوناکلی به اندازه 37 دقیقه پیاده روی، با مسجد کوناکلی به اندازه 40 دقیقه پیاده روی، با ساحل اولوس 5 کیلومتر، با ساحل کلئوپاترا 8.6 کیلومتر، با پارک آبی آلانیا 11.5 کیلومتر، با غارهای داملاتاش 11.7 کیلومتر و با بندر آلانیا 13.3 کیلومتر فاصله دارد. ضمنا هتل نوکس این کلاب آلانیا با ماشین با فرودگاه قاضی پاشا آلانیا حدود 66 دقیقه فاصله دارد.
هتل نوکس این کلاب آلانیا یک ساحل اختصاصی دارد. هتل نوکس این کلاب آلانیا دارای امکاناتی مثل استخر روباز، استخر سرپوشیده، باشگاه ورزشی، پارک آبی و یک رستوران و 4 کافه است. در هتل نوکس این کلاب آلانیا یک کانتر پذیرش 24 ساعته تعبیه شده است.
یک استخر مخصوص کودکان، یک کلاب تفریحی مخصوص کودکان و یک زمین بازی در هتل نوکس این کلاب آلانیا تعبیه شده است. در هتل نوکس این کلاب آلانیا امکاناتی مثل سونا و اتاق بخار وجود دارد و انواع خدمات ماساژ و اسپا در آن به مهمانان آفر داده می شود. در هتل نوکس این کلاب آلانیا امکان استفاده از امکانات مختلف برای مهمانانی که از ویلچیر استفاده می کنند، مهیا شده است. امکان استفاده از وای فای رایگان و پارکینگ رایگان برای مهمانان هتل نوکس این کلاب آلانیا مهیا شده است.
هتل نوکس با 4 زبان ترکی، روسی، انگلیسی، آلمانی پذیرای شما خواهند بود. ورود هرگونه حیوان خانگی به هتل نوکس این بیچ ممنوع است.
اتاق های هتل نوکس این کلاب آلانیا دارای سیستم تهویه مطبوع، تلویزیون، یخچال، تلفن، گاوصندوق، کتری و میز هستند. هر کدام از اتاق های هتل نوکس این کلاب آلانیا یک فضای نشیمن و یک حمام شخصی را در خود جای داده اند. هر کدام از حمام های شخصی اتاق های هتل نوکس این کلاب آلانیا مجهز به امکاناتی مثل دوش و وسایل بهداشتی رایگان هستند. بعضی از اتاق های هتل نوکس این کلاب آلانیا به استخر چشم انداز دارند.
اقامت در هتل نوکس این کلاب آلانیا مناسب آن دسته از توریستانی است که قصد رزرو یک هتل لوکس در آلانیا ترکیه را دارند.