تور مالزی مهر 98 (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت: 4/950/000
  • مدت: 7شب و 8 روز
  • درجه سختی: 1/5
  • تاریخ برگزاری: 1398-07-21
  • تاریخ انقضاء: 1398-07-21

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Pacific Express hotel
4/950/000 5/890/000 3/630/000 ------
Sani kualaumpur hotel
5/010/000 6/070/000 4/540/000 3/630/000 ------
Metropol Hotel
5/090/000 6/010/000 4/480/000 3/630/000 ------
Flamingo By The Lake hotel
5/150/000 6/230/000 4/600/000 3/680/000 ------
Sandpiper hotel
5/150/000 6/070/000 4/540/000 3/630/000 ------
SILKA Maytower hotel
5/150/000 6/230/000 4/600/000 3/680/000 ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ماهان ایر
مدارک لازم گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت هواپیمایی ماهان – 7 شب اقامت با صبحانه – ترانسفر فرودگاهی – 7شب و 8 روز اقامت در هتل – یک گشت رایگان با سیم کارت – لیدر فارسی زبان
توضیحات تکمیلی

پرواز و هتل به صورت چارتر و غیر قابل استرداد می باشد.
پرداخت 50% کل هزینه تور در زمان رزرواسیون ضروری است.
نرخ کودک زیر 2 سال 600.000 تومان میباشد.
مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده مسافر و آژانس  هیچگونه مسئولیتی در قبال ممنوعیت خروج از کشور مسافر ندارد.
توجه داشته باشید که هتل های مالزی در بدو ورود مالیات را دریافت می کنند و به عهده مسافر است.

راهنمای سفر کوالالامپور

بایدها و نبایدهای شهر کوالالامپور

  • هرگز از آب های لوله کشی در کشور مالزی جهت آشامیدن استفاده نکنید. برای آب آشامیدنی حتما از آب معدنی استفاده و همینطور سعی کنید به دلیل شرایط آب و هوایی در این کشور زیاد آب بنوشید.
  • مالزی نسبتا امن است اما باز هم مراقب خود و اشیایی که حمل می کنید باشید. خصوصا بانوان بهتر است بیشتر مراقبت کنند به خصوص هنگامی که کیف دستی یا اشیا گران قیمت همراه دارند. چنانچه به مشکل برخورد کردید یا به کمک نیاز داشتید به راهنمای تور یا مراکز پلیس مراجعه کنید.
  • از حمل پول نقد و اشیا گران قیمت در مکان های پر بازدید جدا خودداری کنید.
  • حمل قرص های روان گردان در این کشور جرم محسوب می شود

شرایط دریافت ویزای مالزی

ویزای مالزی انواع مختلفی مثل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دارد که اخذ هر کدام از آنها بستگی به این دارد که برای چه چیزی می خواهید به آن سفر کنید. ما در این جا می خواهیم به شما شرایط اخذ ویزای توریستی را توضیح دهیم.

در صورتی که بخواهید به قصد گردش و تفریح به مالزی سفر کنید، نیاز به ویزای توریستی آن دارید. قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود که حالا شرایط تعییر کرده است و مدت آن به ۲ هفته تغییر پیدا کرده است، این تغییر از سال ۲۰۱۳ اعمال شده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت بروید و زمانی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.

اما برای اخذ این ویزا نیاز به مدارکی است که در زیر می توانید ببینید:

  • برای گرفتن ویزای مالزی باید بلیط رفت و برگشت را داشته باشید
  • پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد، همراهتان باشد
  • از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نمی شود و در واقع مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نیست.
  • این ویزا هزینه ای ندارد

همانطور که در بالا گفته شد، مدت این ویزا توریستی ۱۴ روز است اما در صورتیکه بخواهید بیشتر از ۱۴ روز در مالزی بمانید، باید مدارک زیر را تحویل سافرت بدهید:

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳
  • حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون در آن و ارائه ی پرینتی از این حساب به سفارت
  • رزرو بلیط و هتل

کوالالامپور

Kuala Lumpur
26°
few clouds
humidity: 83%
wind: 3m/s NE
H 25 • L 23
33°
Wed
33°
Thu
32°
Fri
30°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: خارجی

حمل و نقل

نقشه راه