تور آنتالیا

جزئیات تور

  • قیمت: 2/890/000
  • مدت: 6 شب و 7 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-07-04
  • تاریخ انقضاء: 1398-07-11

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Lara Palace Hotel
2/890/000 4/790/000 2/790/000 2/690/000 ------
Armir Resort
4/890/000 6/990/000 3/990/000 2/690/000 ------
Crystal Waterworld Resort & Spa
8/490/000 13/290/000 5/390/000 2/690/000 ------
Orange County Resort Hotel Kemer
8/790/000 14/290/000 5/490/000 2/690/000 ------
Rixos Sungate
14/290/000 19/590/000 6/090/000 2/690/000 ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ایران ایر
مدارک لازم مدرک شناسایی معتبر
گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت
ترانسفر فرودگاهی
راهنمای فارسی زبان
بیمه مسافرتی تا سقف 10.000 یورو با پوشش کامل
توضیحات تکمیلی – مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج به عهده مسافر می باشد.
– در هتل های زنجیره ای رویال و کارمیر کودک بالای 9 سال بزرگسال محسوب می شود.
– نرخ تور برای کودک زیر 2 سال مبلغ 290.000 تومان می باشد.
– ساعت کاری 9 الی 18 و ایام تعطیل 10 الی 17 می باشد.

شرایط دریافت ویزای ترکیه

چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان / شرایط اخذ ویزای ترکیه

اقامت توریستی 90 روزه – 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا
ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل و یا کار در کشور ترکیه را نخواهید داشت. حضور بیش از 3 ماه در ترکیه مستلزم اخذ اجازه رسمی از مقامات مربوطه و تمدید مدت اقامت بوده، از این رو اقامت بیش از حد مجاز در این کشور ممنوع است و جریمه و حتی اخراج از کشور را برای افراد خاطی در پی دارد.
نکته قابل ذکر دیگر؛ سفر به کشور ترکیه از طریق وسایل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر است. تاکید می کنیم در صورت مسافرت از راه زمینی حتما با شرکت های معتبر مسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه بفرمایید.

اقامت توریستی 6 ماهه کشور ترکیه با دفترچه اقامت
در حال حاضر تنها را اقامت بلند مدت در کشور ترکیه برای هموطنان عزیز، تقاضای خرید ملک در کشور ترکیه است. البته تنها سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس کشور ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای این نوع اقامت مطالبه خواهد کرد. طبق آخرین اخبار بدست آمده از پارلمان ترکیه، آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت به واسطه خرید ملک را محترم شمرده شده و به ایشان اجازه حداقل یک سال اقامت در کشور ترکیه را خواهد داد.

اقامت تحصیلی و دانشجویی در کشور ترکیه
برای اخذ این نوع اقامت در ترکیه می بایست ابتدا در آزمون تومر شرکت نموده و مدرک تومر را اخذ نمائید. با کسب این مدرک در کمتر از سه ماه می توانید اقامت دانشجویی و تحصیلی در کشور ترکیه را دریافت کنید. همچنین اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر ملاک این نوع اقامت نیز خواهد بود. روش اقامت تحصیلی و دانشجویی در ترکیه برای هموطنانی که قصد اقامت در این کشور را دارند موکدا توصیه می شود.

اقامت کاری در کشور ترکیه
کسب اقامت کاری در ترکیه به دو صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. در اقامت کاری از نوع کارفرما عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار، واجد شرایط دریافت اقامت یک ساله ترکیه به عنوان کارفرما را خواهند داشت. این نوع اقامت بعد ها با بازه های دو ساله قابل تمدید خواهد بود. تاکید می کنیم در حال حاضر این روش بهترین روش اقامت دائمی در کشور ترکیه برای ایرانیان است.
اما در اخذ اقامت کاری از نوع کارگری تنها مستلزم این است که یک شرکت در کشور ترکیه از شما دعوت به کار کند، ولی با این شرط که با تخصصی که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن مقطع طبق استعلام اداره کار کشور ترکیه بیکار نباشد. با توجه به این نکته می توانیم این گونه نتیجه گیری کنیم که شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری با این روش در ترکیه برای خارجیان (ایرانیان) بسیار کم است.

آنتالیا

Antalya
19°
clear sky
humidity: 48%
wind: 3m/s N
H 18 • L 16
25°
Tue
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: خارجی

حمل و نقل

ایران ایر

نقشه راه